Een veel voorkomend misverstand is dat Houten vloeren en vloerverwarming niet goed samengaan.

Gelukkig kunnen wij deze fabel door onze jarenlange expertise wegnemen. Gelukkig kunnen de meeste houtenvloeren hier prima toegepast worden! Zelfs hebben wij al menig houtenvloer geplaatst over een bestaande plavuis, en nooit geen klachten over hogere stookkosten, deze dalen zelfs eerder omdat een houtenvloer van zichzelf warmer aanvoelt en men dus in voorjaar en najaar minder hoeft te stoken.

Niet elke houtsoort is geschikt maar samen met u kunnen we de voor u optimale vloer bepalen en plaatsen. Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Vloerverwarming en houtenvloeren gaan prima samen wij hebben hier al velenjaren ervaring mee. Ook de keuze is nog eens bijzonder groot. Natuurlijk zijn er uitzonderingen zoals de houtsoort Maple of zeer brede massieve planken. Maar wij helpen u graag met de juiste keuze. Wij hebben al diverse houtenvloeren over een bestaande plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming geplaatst. In tegenstelling tot de algemene gedachte zullen de stookkosten niet oplopen maar eerder dalen omdat hout van zichzelf warm aanvoelt en dus in het voor en najaar er minder gauw gestookt wordt.

Neemt u gerust contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.