Service

Ons team van ervaren leggers nemen u alle zorgen uit handen. Wij plaatsen de vloer zonder veel overlast en bij sommige vloeren hoeft de kamer niet eens geheel ontruimd te worden.

Voor af doen wij een uitgebreide vloer controle. Daarbij meten wij de vlakheid van de bestaande vloer het eventuele rest vocht percentage, of kijken naar mogelijk optrekkend vocht. Wij meten de vloer in en u betaald alleen de daad werkelijk te leggen m². Hiermee wordt voorkomen dat u onverwacht geconfronteerd wordt met een groot zaagverlies. Wij werken stofarm en leveren de gelegde ruimte schoon op. Rand afwerking zoals plinten en aanverwante producten kunt u in overleg door ons of in eigen beheer plaatsen.

Bent u van plan de vloer zelf te plaatsen, dan zorgen wij voor u voor de juiste instructie, het op de juiste conditie aanleveren van het materiaal, en eventueel ook de professionele voorcontrole.

Waar u ook voor kiest wij zijn pas tevreden indien u dat ook bent.

Renovatie

Vaak is het kopen van nieuwe meubelen een moment om de kamer maar ook de vloer weer een grote onderhoudsbeurt te geven. Ook hiervoor hebben wij van Gelderland Parket & Laminaat de juiste kennis en middelen. Stofarm schuren van uw vloer is een van onze specialiteiten! Wenst u een andere uitstraling of in ieder geval een groter onderhoudsgemak dan kunnen wij u hierbij zeker van dienst zijn. Onze gespecialiseerde afdeling Het behoud van Hout verkoopt de perfecte middelen voor het behoud van uw houten vloer, kast of andere houten meubelen en accessoires.